У співробітника "Укроборонпрому" виявили коронавірус
У співробітника "Укроборонпрому" виявили коронавірус

У співробітника "Укроборонпрому" виявили коронавірус

ins{.

У працівника київського підприємства "Укроборонпрому" виявили коронавірус – він перебував удома.

Про це повідомляє прес-служба держпідприємства.

"Один із працівників невеликого київського науково-дослідного підприємства, що входить до складу ДК "Укроборонпром", захворів на коронавірус.

Випадок зареєстровано не не виробництві, співробітник перебував вдома, у відпусці.

Наразі він проходить лікування в одній зі столичних лікарень, на жаль, у стабільно важкому стані", - йдеться у повідомленні.

Захворілий працював окремо від колективу і майже ні з ким не контактував, оскільки з початком національного карантину на підприємстві щоденно виходили на роботу не більше 40 працівників.

Уповноважені органи встановили коло робітників підприємства, які могли контактувати з хворим, рідних та близьких – усі вони перебувають вдома на обсервації.

На самому підприємстві проведено протиепідеміологічні заходи, приміщення, де два тижні тому працював хворий, дезінфікували та законсервовували на 14 днів.

Захворілий – літній токар, востаннє був на роботі 20 березня, з того часу перебував вдома у зв’язку із тим, що підприємство на час національного карантину перейшло у частковий режим роботи.

Перебуваючи вдома відчув погіршення стану, викликав швидку та був госпіталізований в інфекційне відділення однієї зі столичних лікарень.

Теги по теме
Коронавирус в Украине эпидемия коронавируса
Источник материала
Поделиться сюжетом