У видавництві #книголав вийшла книжка про секс для підлітків і молоді
У видавництві #книголав вийшла книжка про секс для підлітків і молоді

У видавництві #книголав вийшла книжка про секс для підлітків і молоді

У видавництві #книголав представили книжку для підлітків і молоді "Про секс.

То як, поговоримо?", повідомляє пресслужба видавництва.

Відверто та розкуто, щиро та правдиво авторка книжки, британська ютуб-блогерка Ханна Віттон, підіймає дражливі, але серйозні теми, без упереджень говорить про незайманість, сексуальний досвід, ідентичність, тілесність, контрацепцію й ІПСШ, розповідає все, що варто знати про порно та мастурбацію, наголошує на потребі регулярної діагностики та ділиться порадами, які допоможуть побудувати здорові стосунки зі світом і собою.

Упродовж дев’яти років Ханна записує присвячені стосункам і сексу ролики, які користуються неабиякою популярністю в молоді.

Видання "Про секс.

То як, поговоримо?" стало абсолютним світовим бестселером.

Авторка заохочує хлопців і дівчат не соромитися, а сміливо шукати відповіді на всі запитання, що їх турбують: від токсичних стосунків та першого сексу до толерантності й отримання задоволення у ліжку.

"Сексуальна освіта важлива насамперед для відповідального ставлення до стосунків та свого репродуктивного здоров’я.

"Про секс.

То як, поговоримо?" — чудовий посібник як для дівчат, так і хлопців, що проливає світло на теми, що часто табуйовані у суспільстві.

Книжка – хороший спосіб знайти конкретні відповіді на багато запитань.

Для українського видання ми підібрали корисні ресурси, які будуть корисні для молоді та підлітків", — коментує Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

Видавництво спільно з експертами європейської медичної лабораторії "Сінево" розповідають про основні аспекти дорослішання й початку статевого життя, а також потребу в регулярній діагностиці, аналізах і профілактичних візитах до лікарів.

Українське видання містить компетентні коментарі медиків, юристів, а також корисні посилання наприкінці книжки.

Завдячуючи ним, підліток завжди зможе звернутися до центрів охорони здоров’я та правозахисних організацій у випадку насильства.

Спільно з Фондом Олени Пінчук та фахівцями "Сінево" видавництво #книголав планують також провести серію подій для підлітків та молоді.

Источник материала
Поделиться сюжетом