Рада на позачерговому засіданні проголосувала за зміни до бюджету – 2020
Рада на позачерговому засіданні проголосувала за зміни до бюджету – 2020

Рада на позачерговому засіданні проголосувала за зміни до бюджету – 2020

Верховна Рада на позачерговому засіданні підтримала у цілому зміни до бюджету 2020.

«За» законопроєкт проголосувало 249.

Рада на позачерговому засіданні проголосувала за зміни до бюджету – 2020 - Фото 1

Як повідомлялося, парламентський комітет схвалив зміни до бюджету.

На порядку денному – вісім питань:.

розгляд законопроєктів №2370 "Про національну інфраструктуру геопросторових даних";.

№ 3279 "Про внесення змін до Закону "Про Державний бюджет України на 2020 рік";.

№3320 "Про внесення змін до Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" щодо запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)";.

№2339 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу)" та альтернативного йому проєкту;.

№3132 "Про внесення змін до Закону України "Про Антимонопольний комітет України" та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення системи органів Антимонопольного комітету»,.

№ 3276 «Про внесення зміни до розділу XI "Перехідні положення" Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні та розгляду окремих питань під час судового провадження на період карантину, встановленого Кабінетом міністрів з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID 19)»;.

13 проєктів постанов щодо закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення»;.

повторний розгляд закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» з пропозиціями Президента України.

Источник материала
loader
loader