Сергій Бабкін розповів про містику навколо дуету "5NIZZA", до чого тут Майкл Джордан
Сергій Бабкін розповів про містику навколо дуету "5NIZZA", до чого тут Майкл Джордан

Сергій Бабкін розповів про містику навколо дуету "5NIZZA", до чого тут Майкл Джордан

Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закрили свої кордони на карантин. Так, артист виставив забавну серію кадрів, позуючи в яскраво-червоній фірмовій жилетці баскетбольної команди "Chicago Bulls" і джинси з заниженою талією, відправившись в такому вигляді доглядати за садом. Сергій розповів про містичні збіги обставин, улюблену спртивну гру і про те, звідки "ростуть ноги" у назви їх з Андрієм Запорожцем (Sun) дуету "5NIZZA".

View this post on Instagram

Единственная спортивная командная игра, в которую я люблю играть -это баскетбол. С ней меня познакомил Андрей Запорожец. Когда мы вместе учились в Лицее Искусств, играли очень много. На физре обязательно, по выходным на уличных площадках, и даже на уровне турниров, отстаивали честь школы. Моими любимыми командами были Orlando Magic и Chicago Bulls, а любимый игрок Shaquille O’Neal. Такие клубные куртки в то время не сложно было купить. То есть они были, и много разных, хоть и не дешевые. А вот майку с номером моего кумира «32», я делал своими руками ( вырезал, красил, клеил.) А у Сана кумиром был Michael Jordan номер «23». Мы всегда играли вместе, и у нас был слаженный тандем. Андрей в нападении, а я в защите. Как собственно и наши кумиры. А я только сейчас увидел, что суммы цифр у наших номеров - «5». Так, к слову о 5NIZZA. Откуда ножки растут. #сергейбабкин #баскетбол #5nizza #андрейзапорожец

A post shared by Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official) on

Єдина спортивна командна гра, в яку я люблю грати -це баскетбол. З нею мене познайомив Андрій Запорожець.

Коли ми разом вчилися в Ліцеї Мистецтв, грали дуже багато. На фізрі обов'язково, по вихідним на вуличних майданчиках, і навіть на рівні турнірів, відстоювали честь школи. Моїми улюбленими командами були Orlando Magic і Chicago Bulls, а улюблений гравець Shaquille O’Neal.

Такі клубні куртки в той час не складно було купити. Тобто вони були, і багато різних, хоч і не дешеві. А от майку з номером мого кумира «32», я робив своїми руками ( вирізав, фарбував, клеїв.) А у Сана кумиром був Michael Jordan номер «23». Ми завжди грали разом, і у нас був злагоджений тандем. Андрій в нападі, а я в захисті. Як власне і наші кумири.

А я тільки зараз побачив, що суми цифр у наших номерів - «5». Так, до речі про 5NIZZA. Звідки ніжки ростуть.

, - поділився спогадами Бабкін.

Сергій Бабкін розповів про містику навколо дуету "5NIZZA", до чого тут Майкл Джордан - Фото 1

Сергій Бабкін розповів про містику навколо дуету "5NIZZA", до чого тут Майкл Джордан - Фото 2

Сергій Бабкін розповів про містику навколо дуету "5NIZZA", до чого тут Майкл Джордан - Фото 3

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом. 

Источник материала
loader
loader