19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Екс-депутат Бухарев призначений радником глави МВС
Екс-депутат Бухарев призначений радником глави МВС

Екс-депутат Бухарев призначений радником глави МВС

Колишній народний депутат України восьмого скликання Владислав Бухарев призначений радником міністра внутрішніх справ. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Наголошується, що Бухарев має військове звання генерал-полковник і спеціальне звання - генерал-лейтенант податкової міліції.

Як повідомляється, в 2019 році очолював Службу зовнішньої розвідки України (11 червня - 11 вересня). У цьому ж році став першим заступником голови СБУ - начальником Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю (11 вересня - 8 листопада). У 2014 році також обіймав посаду першого заступника голови СБУ - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю (березень-липень).

Нагадаємо, 8 листопада 2019 року президент України Володимир Зеленський звільнив першого заступника глави Служби безпеки України Владислава Бухарева.

За словами голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, відставка першого заступника голови Слубы безпеки України Бухарева пов'язана з його конфліктом з главою спецслужби Іваном Бакановим.

Источник материала
Поделиться сюжетом