В Одесі СБУ спіймала бойовика "ДНР"
В Одесі СБУ спіймала бойовика "ДНР"

В Одесі СБУ спіймала бойовика "ДНР"

Служба безпеки України в Одесі спіймала бойовика "ДНР", який 2018 року виїхав на підконтрольну Україні територію.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

"Досудовим слідством встановлено, що мешканець Донецька у 2014 році добровільно приєднався до одного з розвідувально-диверсійних підрозділів батальйону "Шум" Козачого союзу "Область війська Донського". Згодом у складі вогневої групи підтримки так званої "1-ї Слов’янської бригади 1 Армійського Корпусу МО ДНР" здійснював активний опір українським військовослужбовцям та силам АТО в районі Вуглегірська, Дебальцевого, Пісків, Спартака, Логвінового, Донецького аеропорту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що він покинув лави бойовиків та виїхав на підконтрольну територію. Спочатку переховувався у Києві та Харкові, а згодом поїхав до Одеси, де отримав нові документи.

"Співробітники СБУ затримали колишнього учасника НЗФ в Одесі. Під час затримання зловмисник надав про себе неправдиві установчі дані та чинив фізичний опір. В ході  санкціонованого обшуку за місцем проживання бойовика вилучено комп’ютерну техніку, мобільний термінал та сім-картки, які можуть містити підтвердження його участі в терористичній організації "ДНР", - пояснили в СБУ.

Нагадаємо, 3 лютого контррозвідники Служби безпеки України затримали на митному пункті пропуску "Мілове" у районі проведення операції Об’єднаних сил колишнього бойовика "ДНР", який 6 років перебував у загальнодержавному розшуку.

Відео Бойовика терористичного угруповання "Оплот" упіймали у Київській області

Поліція упіймала бойовика терористичного угруповання "Оплот". Чоловік на авто наїхав на поліцейського в столиці і втік до Борисполя. Копи та спецпризначенці кинулися за ним, а як наздогнали, той почав погрожувати самогубством. І лише коли зловмисника зрештою вмовили кинути зброю, силовики зрозуміли, хто він такий.

Бойовика терористичного угруповання "Оплот" упіймали у Київській області
Источник материала
loader
loader