У Вишневому під Києвом коронавірус підтвердили у 37 мешканців гуртожитку
У Вишневому під Києвом коронавірус підтвердили у 37 мешканців гуртожитку

У Вишневому під Києвом коронавірус підтвердили у 37 мешканців гуртожитку

У місті Вишневе Київської обл. зафіксовано спалах коронавіруса Covid-19 в гуртожитку — 37 мешканців будинку, у тому числі діти, які захворіли. Двоє людей померли. Про це заявив в. о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін під час онлайн-брифінгу у Facebook.

"Є надзвичайний випадок захворювання коронавірусом в одному з гуртожитків міста Вишневе. На цей момент у цьому вогнищі виявлено 37 хворих, в тому числі діти. Дві людини померли", - повідомив Володін.

Володін підкреслив, що в гуртожитку проживає понад 300 осіб. Їх точна кількість встановлюється.

За його словами, усіх мешканців будинку перевіряють на коронавірус методом ПЛР-тестування. У самому будинку "введено стан особливого пересування".

"Місцева влада поки організує доставку продовольства, ліків та засобів особистої гігієни в гуртожиток", - заявив голова ОДА.

Як повідомлялося, у Вишневому понад 300 людей виявилися ізольованими у гуртожитку через спалах коронавіруса. Під гуртожитком встановили намет, де будуть робити ПЛР-тести людям з гуртожитку. Будівля повністю перекрита на вхід і вихід червоно-білою стрічкою, на порозі чергують правоохоронці в масках і захисних костюмах. У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що незважаючи на загиблих людей, в гуртожитку не проводять дезінфекцію, але при цьому директор закладу заявив, що дезінфекція проводиться регулярно.

Теги по теме
Коронавирус в Украине эпидемия коронавируса Киевская область
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader