На Дженніфер Лопес вдруге подали до суду через власний знімок
На Дженніфер Лопес вдруге подали до суду через власний знімок

На Дженніфер Лопес вдруге подали до суду через власний знімок

Популярна американська співачка Дженніфер Лопес вже вдруге потрапила у неприємну ситуацію через публікацію власного знімку.

Відомо, що восени минулого року зірку вже звинувачували у використанні власного знімку у Instagram без дозволу фотоагенства, а тепер знову за розміщений у фотоблогу знімок їй загрожує штраф 150 тисяч доларів.

Так, за матеріалами судових документів, отриманих виданням E!News, нью-йоркський фотограф Стів Сендс звинувачує співачку і її продюсерську компанію Nuyorican Productions в порушенні авторських прав і вимагає стягнути з неї понад 150 тисяч доларів як компенсацію.

У позові йдеться, що Лопес використовувала фотографію, зроблену їй Сендсом ще 2017 року на зніманнях серіалу "Відтінки синього", для "просування свого бренду" в Instagram без отримання дозволу на публікацію або будь-якої компенсації.

Знімок Дженніфер вподобало понад 600 тисяч користувачів, при цьому сам фотограф ніякого профіту від цієї публікації не отримав.

Однак наразі ні Лопес ні її представники досі не прокоментували цю ситуацію.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес не єдина зірка, яка терпить збитки через знімок в соцмережі. В схожу ситуацію вже потрапляли модель Джіджі Хадід, співачка Аріана Гранде, а також актор Ліам Гемсворт.

Источник материала
loader
loader