У «Слузі народу» оприлюднили порядок денний майбутнього позачергового засідання Ради
У «Слузі народу» оприлюднили порядок денний майбутнього позачергового засідання Ради

У «Слузі народу» оприлюднили порядок денний майбутнього позачергового засідання Ради

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Качура оприлюднив перелік питань, що будуть розглядатися на позачерговому засіданні Верховної Ради у п'ятницю, 24 квітня.

Про це депутат написав у Telegram-каналі.

У документі йдеться про те, що на засіданні передбачено:.

розгляд проєкту постанови «Про скасування рішення Верховної Ради України від 16 квітня 2020 року про прийняття в цілому як закону проєкту Закону України «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо протидії зловживанням прав народних депутатів у ході законодавчої процедури» (№1043-П, 1043-П1, 1043-П2, 1043-П3);.

розгляд проєкту постанови «Про скасування результатів голосування Верховної Ради України від 16.04.2020 року про прийняття в другому читанні як закону проєкту Закону про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»(№2653-П);.

розгляд законопроєкту №2769 «Про внесення змін до статті 225 Виборчого кодексу України (щодо розміру грошової застави)»;.

розгляд законопроєкту №2372 «Про внесення змін до деяких законів України щодо безпеки використання ядерної енергії»;.

розгляд законопроєкту №2809 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо штрафних балів»;.

розгляд законопроєкту №2656 «Про внесення змін до Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» щодо підстав звільнення Директора Національного бюро за корупційне або пов'язане з корупцією правопорушення»;.

розгляд законопроєкту №3205 «Про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві» і альтернативний до нього;.

планується у повторному першому читанні розглянути законопроєкт №1182-1-д «Про внутрішній водний транспорт».

Як повідомлялося, 24 квітня Рада проведе два позачергових засідання.

На одному з засідань планується розблокувати підписання двох законів.

Зазначимо, що попередньо позачергове засідання парламенту планувалось на середу, але 21 квітня Кравчук повідомила у коментарі «Главкому», що позачергове засідання Верховної Ради відбудеться у четвер або п’ятницю цього тижня.

Источник материала
loader
loader