Кличко звільнив свого заступника Солончака після інциденту з поліцією
Кличко звільнив свого заступника Солончака після інциденту з поліцією

Кличко звільнив свого заступника Солончака після інциденту з поліцією

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака після нічної бійки з поліцією у столиці. Про це Кличко заявив на онлайн-брифінгу, який транслював телеканал "112 Україна".

"Хочу повідомити, що я звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака. Думаю, ви бачили в новинах, що відбулося вчора пізно ввечері. Я не дозволю дискредитувати міську владу – в першу чергу тим, хто її представляє", - заявив Кличко.

Міський голова вибачився правоохоронцями та киянами за поведінку заступника голови КМДА.

"Я не раз говорив, що нікого покривати не буду. І Володимир Слончак повинен відповідати за свої вчинки за законом. Як і кожен громадянин України", - заявив Кличко.

Учора у Києві на вулиці Льва Толстого затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака.

Правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes через те, що водій забула ввімкнути фари. Порушницею виявилась депутат Київради та заступник голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Людмила Костенко. Поруч з нею перебував заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Слончак, який неадекватно поводився під час спілкування з полісменами.

Заступника голови КМДА затримали. Костенко відмовилася від проходження будь-яких тестів на стан сп’яніння. Автівка поїхала на штрафмайданчик. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка задокументувала цю подію.

Теги по теме
Киев полиция КГГА драка
Источник материала
loader
loader