На Балі знайшли мертвими двох громадян України, - МЗС
На Балі знайшли мертвими двох громадян України, - МЗС

На Балі знайшли мертвими двох громадян України, - МЗС

Двоє громадян України знайдені мертвими в номері одного з готелів на острові Балі в Індонезії. Про це повідомив директор департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев, передає "Інтерфакс".

"Вчора Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки - українські громадяни - були знайдені мертвими в номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони проживали. За інформацією посольства України в Індонезії, місцева поліція підтвердила факт смерті наших співвітчизників і почала слідчі дії", - заявив Погорільців.

Також він зазначив, що тіла померлих українців доставлені в місцеву лікарню. Їм проводять аналізи на можливу наявність коронавірусної інфекції Covid-19. Результати тестів очікуються 3 травня. За словами Погорєльцева, в разі негативного результату аналізів буде проведена аутопсія для встановлення причин смерті громадян України.

Він запевнив, що зараз посольство підтримує контакт з індонезійськими правоохоронними органами та медичним закладом з метою встановлення обставин справи, а також для організації репатріації померлих.

Як повідомляє видання Coconuts Bali, двоє українців, які перебувають у шлюбі, проживали в районі Кедонганан Бадунг. Поліція була попереджена про ситуацію відразу після того, як сусіди помітили, що вони не виходили з кімнати цілий день.

Крім того, начальник місцевої поліції повідомив, що правоохоронці не виявили на тілах померлих ніяких ознак насильства.

Раніше повідомлялося, що близько 1 тис. українських туристів "застрягли" в Індонезії через пандемію коронавірусау, вони перебувають в ізоляції. Але довго перебувати в країні немає можливості через візові труднощів.

Источник материала
loader
loader