За рік прикордонники вилучили 800 одиниць зброї та 35 кг вибухівки
За рік прикордонники вилучили 800 одиниць зброї та 35 кг вибухівки

За рік прикордонники вилучили 800 одиниць зброї та 35 кг вибухівки

КИЇВ. 30 квітня. УНН. За рік прикордонники на державному кордоні України, лінії розмежування у зоні проведення ООС та на адмінмежі з ТОТ АР Крим вилучили 800 одиниць зброї та 35 кг вибухівки. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Від початку квітня 2019-го на державному кордоні України, лінії розмежування у зоні проведення ООС та на адмінмежі з ТОТ АР Крим співробітники Держприкордонслужби виявили та вилучили 800 одиниць зброї як вогнепальної, так і холодної, майже 11 тисяч боєприпасів та 35 кг вибухівки", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що близько половини вилучених боєприпасів прикордонники виявили у КПВВ Донбасу, або поблизу них. Значною мірою на ці результати вплинули виявлені схрони.

"Лише цього року на Донеччині знайдено чотири чималих сховки", - додається у повідомленні.

З 35 кілограмів вибухівки, вилученої українським прикордонниками за 12 місяців, 30 кілограмів – переважно пороху – виявили на кордоні з Росією.

Нагадаємо, на території Донецької та Дніпропетровської областей правоохоронці виявили військову техніку, арсенал зброї, бойових припасів і вибухових речовин.

Теги по теме
Оружие Госпогранслужба
Источник материала
loader
loader