Жила з братом-пиятиком, який бив її та чіплявся до доньки: нові подробиці про жінку, яка у Харкові відрізала голову доньці
Жила з братом-пиятиком, який бив її та чіплявся до доньки: нові подробиці про жінку, яка у Харкові відрізала голову доньці

Жила з братом-пиятиком, який бив її та чіплявся до доньки: нові подробиці про жінку, яка у Харкові відрізала голову доньці

Брат мешканки села Подвірки під Харковом, яка голяка бігала вулицями з відрізаною головою власної 13-річної доньки, пиячив, бив жінку та приставав до дитини. Тетяна неодноразово зверталася до правоохоронних органів, але ті жодним чином не реагували на її заяви. 

Про це анонімно розповів друг родини місцевому виданню "Типовий Харків". 

Як з'ясувалося, матір загиблої дівчинки, після розлучення переїхала разом із донькою в Подвірки. Там жінка мешкала із братом Антоном у будинку, який після смерті батька вони поділили навпіл. Друг сім'ї каже, що брат Тетяни зловживав алкоголем і до нього постійно приходили товариші для спільних пиятик. Вони регулярно з'їдали всі страви, які готувала Тетяна.

Крім того, брат жінки виносив з їхнього дому каструлі та сковорідки, щоб здати їх на металобрухт, а також у сусідів крав консервацію. На цьому ґрунті між ним і Тетяною часто були скандали, під час яких він неодноразово бив сестру.

Матір дівчинки викликала поліцію, але реакції від правоохоронних органів, каже товариш, не було. Співрозмовник видання зазначає, що одного разу жінка навіть запитала у копів: "Ви приймете заяву тільки, коли він когось з нашої сім'ї вб'є?".

Крім того, як стверджує анонім, Антон приставав до маленької дівчинки. Чоловік постійно кликав 13-річну дитину полежати разом і міг вщипнути за сідниці. 

Водночас, анонім переконує, що Тетяна любила свою доньку, відвідувала всі шкільні збори, вони готували страви одна одній, і жінка нібито завжди переймалася тим, щоб донька не гуляла допізна, та не ходила у незнайомі місця. Анонімний товариш заперечив, що Тетяна зловживала алкоголем. За його словами, максимум, що могла собі дозволити жінка, це випити на свята. До накрозалежних і наркотиків ставилася із презирством. А от батько дівчинки повертався в сім'ю, але майже одразу обікрав дім і зник.

Нагадаємо, у четвер, 30 квітня, близько 6-ї ранку на околиці Харкова помітили голу закривавлену жінку в неадекватному стані з ножем та пакетом, у якому була людська голова. Патрульні поліцейські, які затримували мешканку села Подвірки, розповіли, що коли приїхали на місце події, жінка кидалася на них та намагалася втекти, а також її вже супроводжувала карета швидкої медичної допомоги. Момент затримання зафільмували випадкові очевидці. Говорити з правоохоронцями жінка відмовилася, тож була затримана для з’ясування обставин. 

За декілька годин до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що мешкає разом із сестрою та її 13-річною донькою, і сьогодні вранці виявив обезголовлене тіло племінниці. Як стало відомо ТСН з власних джерел, жінка раніше не перебувала на обліку у психіатричній лікарні та не мала довідок про проблеми з психічним здоров’ям. Сусіди також не помічали, щоб у неї були проблеми з алкоголем чи наркотичними речовинами. 

За скоєне жінку відправили на два місяці за грати. 

Відео Матір-вбивцю з Харківської області взяли під варту без права на заставу

Кричала, лихословила та перебивала суддю. У Харкові обирали запобіжній захід жінці, яку підозрюють у вбивстві власної 13-річної доньки. Побачили її о шостій ранку. Вона йшла вулицею роздягнена, а в руках був пакет із головою дитини та ніж.

Матір-вбивцю з Харківської області взяли під варту без права на заставу
Источник материала
loader
loader