Прем'єр Британії Борис Джонсон назвав сина на честь медиків, які вилікували його від коронавірусу
Прем'єр Британії Борис Джонсон назвав сина на честь медиків, які вилікували його від коронавірусу

Прем'єр Британії Борис Джонсон назвав сина на честь медиків, які вилікували його від коронавірусу

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон та його наречена Керрі Саймондс назвали новонародженого сина на честь лікарів, які врятували життя очільнику британського уряду, коли він опинився у відділенні інтенсивної терапії після зараження новим коронавірусом COVID-19. 

Ім'я малюка оголосила в суботу в Instagram наречена прем'єра Керрі Саймондс, пише CNN.

Повне ім'я новонародженого - Вілфред Лоурі Ніколас. Як зазначається, першу частину імені обрали на честь діда Джонсона, Лорі - діда Симондс, а Ніколас - імена двох лікарів, Ніка Прайса і Ніка Харта, які лікували Джонсона від COVID-19.

"Представляю вам Вілфреда Лоурі Ніколаса Джонсона, народженого 29 квітня 2020 року в дев'ятій годині ранку. Ім'я Вілфред - на честь дідуся Бориса, Лоурі - на честь мого діда, а Ніколас - на честь докторів Ніка Прайса і Ніка Харта, які минулого місяця врятували Борису життя", - написала молода матуся.

До слова, 29 квітня повідомлялося, що у Джонсона і Саймондс народився син. Дитина з'явилася на світ у лондонській лікарні. Для 32-річної Саймондс це перша дитина, а у 55-річного Джонсона вже є четверо дорослих дітей від двох жінок, а також одна позашлюбна донька. 

Нагадаємо, що 6 квітня британський прем'єр з новою коронавірусною інфекцією опинився у реанімації. Усього за добу у 55-річного британського політика суттєво посилилися симптоми COVID-19. За порадою медичної бригади лікарні Святого Томаса в Лондоні, де він проходив лікування, Джонсона помістили у відділення інтенсивної терапії. Про підозрілі симптоми повідомляла й його наречена. 12 квітня посадовця виписали з лондонської лікарні. 27 квітня він повернувся до офіційної резиденції на Даунінг-стріт.

Відео Борис Джонсон став батьком

Не встиг британський прем’єр Борис Джонсон виписатися з лікарні, як йому довелося знову туди повернутися. Але причина надзвичайно приємна. Подробиці — у сюжеті.

Борис Джонсон став батьком
Источник материала
loader
loader