Співачка Grimes пояснила оригінальне ім'я їхнього з Маском сина
Співачка Grimes пояснила оригінальне ім'я їхнього з Маском сина

Співачка Grimes пояснила оригінальне ім'я їхнього з Маском сина

Відома канадська співачка Grimes, справжнє ім'я якої Клер Буше пояснила значення їхнього з Ілоном Маском новонародженого сина.

Як вже повідомив Ілон Маск вони з коханою назвали малюка оригінальним ім'ям X Æ A-12 та фанати не розуміли, чи дійсно малюк буде з таким ім'ям чи то такий жарт. 

Ілон Маск з сином
Twitter.com/elonmusk

Та виявилося, що таки дійсно хлопчика називатимуть X Æ A-12, оскільки Grimes, у своєму Twitter пояснила, що означає таке ім'я.

Так, за її словами X в імені - це невідома змінна, Æ - ельфійське написання абревіатури AI (штучний інтелект або любов), а A-12 - американський висотний літак-розвідник.

"Провісник SR-71, нашого улюбленого повітряного судна. На ньому немає зброї, тільки швидкість. Великий в сутичці, але без насильства", - пояснила співачка.

Також вона додала, що буква А в імені також означає Archangel, її улюблену пісню.

•X, the unknown variable ⚔️
•Æ, my elven spelling of Ai (love &/or Artificial intelligence)
•A-12 = precursor to SR-17 (our favorite aircraft). No weapons, no defenses, just speed. Great in battle, but non-violent
+
(A=Archangel, my favorite song)
(⚔️ metal rat)

— ꧁ ༒ Gℜiꪔ⃕es ༒꧂ 小仙女 (@Grimezsz) May 6, 2020

Проте, як правильно вимовлятиметься та як звучатиме ім'я допоки невідомо.

Нагадаємо, що 4 травня 48-річний Ілон Маск та його обраниця, 32-річна канадська співачка Grimesстали батьками. Це їхня перша спільна дитина і первісток для Grimes. У Маска від першого шлюбу є п'ятеро дітей від письменниці Жюстін Вілсон. Як відомо, первісток подружжя у віці 10 тижнів помер від синдрому раптової дитячої смерті.

Источник материала
loader
loader