За добу майже 800 осіб повернулися в Україну евакуаційними рейсами
За добу майже 800 осіб повернулися в Україну евакуаційними рейсами

За добу майже 800 осіб повернулися в Україну евакуаційними рейсами

За минулу добу в аеропорту "Бориспіль" співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" Держприкордонслужби оформили на в'їзд майже 800 пасажирів. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Загалом здійснено пропуск громадян з 5 спецрейсів - з Копенгагена, Аліканте, Мілана і 2 авіарейси з Мадрида. Після приземлення прикордонники провели температурний скринінг пасажирів. Осіб з підвищеною температурою тіла не виявлено. Також жоден з пасажирів не скаржився на самопочуття", - йдеться в повідомленні відомства.

Зазначимо, що один громадянин, який прибув з Копенгагена, відправився на обсервацію за певною адресою.

Повідомляється, що всі пасажири, які повернулися спецрейсами встановили мобільний додаток "Дій вдома" і зобов'язалися перебувати на самоізоляції за вказаними в ньому адресами. Внесення громадянами необхідної інформації в мобільний додаток "Дій вдома" прикордонники перевірили в ході проведення паспортного контролю.

"Вчора пасажиропотік через український кордон, порівняно з попередніми днями, був дещо збільшеним, кордон нашої країни на в'їзд і на виїзд перетнуло майже 14 000 осіб", - додали в ДПСУ.

Відповідно до змін, які уряд вніс у перелік закритих пунктів пропуску через державний кордон, сьогодні опівночі відновилася робота автомобільного пункту пропуску "Рава-Руська" на кордоні з Польщею у Львівській області, а також морського пункту пропуску в порту Скадовська.

Нагадаємо, всі люди, які повернулися з-за кордону, повинні відправитися на самоізоляцію на 14 днів. Люди, які повернулися з країн з місцевою передачею коронавіруса, повинні відправитися на обов'язкову обсервацію.

Теги по теме
Карантин эпидемия коронавируса
Источник материала
loader
loader