Готель, алкоголь і трішки марихуани: як піклуються про безпритульних в Сан-Франциско
Готель, алкоголь і трішки марихуани: як піклуються про безпритульних в Сан-Франциско

Готель, алкоголь і трішки марихуани: як піклуються про безпритульних в Сан-Франциско

В американському Сан-Франциско місцеві чиновники вирішили поселити в готелях на час карантину бездомних, забезпечивши їх алкоголем і легкими наркотиками. На такі кроки влада пішла, аби запобігти поширенню коронавірусу.

Такий підхід став частиною офіційної міської програми. Про це повідомляє New York Post з посиланням на департамент охорони здоров’я Сан-Франциско.

Бездомним, які мають шкідливі звички та залежності, безкоштовно роздають алкоголь, тютюн або медичну марихуану. Їх намагаються стримати від виходу з готелів і можливого розповсюдження коронавірусу.

Під дію програми потрапили загалом 270 людей, в яких виявили коронавірус, або які дуже вразливі до нього.

Також чиновники наголосили, що в окремих випадках бездомним, які мають залежність від наркотиків і алкоголю, допомагатимуть цього позбутися.

Що відомо про масове безробіття у США

  • За два місяці запровадження карантину в США 20,5 мільйона осіб залишилося без роботи. Лише за квітень 15,9 мільйона осіб стали безробітними.
  • Протягом останніх семи тижнів 33 мільйони осіб у США подали на допомогу по безробіттю. Закон США, прийнятий для підтримки економіки, передбачає виплату 600 доларів щотижня в якості допомоги по безробіттю до літа.
  • Наймасовіше безробіття в США було лише під час Великої депресії, коли без роботи були майже кожен четвертий американець (24,9%). Навіть під час кризи 2008 року роботу втратили 8,7 мільйона американців.

Зверніть увагу! Станом на 10 травня в США виявили вже 1,34 мільйона випадків коронавірусу. Майже 80 тисяч людей, на жаль, померли. 

 

Теги по теме
Коронавирус США Новости Украины Новости политики Эмал Наби Курьезные новости
Источник материала
loader
loader