У Хмельницькій області під час ремонту дороги робітника живцем засипало землею
У Хмельницькій області під час ремонту дороги робітника живцем засипало землею

У Хмельницькій області під час ремонту дороги робітника живцем засипало землею

У Хмельницькій області під час ремонту дороги робітника живцем засипало землею.

Про це повідомила пресслужба ДСНС.

Інцидент стався поблизу села Правдівка Ярмолинецького району, де працівники шляхо-будівельного управління №56 прокладали траншеї для дренажної труби на автодорозі "Житомир-Чернівці". Під час дорожніх робіт стався зсув ґрунту на глибині близько двох метрів. У результаті земля присипала чоловіка.

Рятувальники допомогли розкопати потерпілого і дістати його з траншеї. На місце пригоди викликали медиків, які пів години проводили реанімаційні заходи, але повернути до життя чоловіка не вдалося. 

Як повідомлялося, у середу, 6 травня, під вечір на околиці Золочева Харківської області в кар'єрі стався обвал піска й присипав трьох дітей - 5, 8 та 9 років. Двох із них вдалося дістати одразу, а восьмирічну дівчинку знайшли під завалом лише через 15-20 хвилин без свідомості. 

Відео Загибель дівчинки під піском: чиновники Харківської області обіцяють перевірити усі місцеві кар'єри

Трагедія в Харківській області - в одному з піщаних кар'єрів засипало трьох дітей. Двох батьки встигли швидко дістати, а восьмирічну дівчинку відкопали уже неживою. Реанімувати її медики не змогли. Після нещасного випадку  в  Золочівському районі чиновники обіцяють перевірити усі кар'єри.  

Загибель дівчинки під піском: чиновники Харківської області обіцяють перевірити усі місцеві кар'єри

 

Источник материала
loader
loader