Поліція Білої Церкви розшукує дівчат, які смажили їжу на Вічному вогні
Поліція Білої Церкви розшукує дівчат, які смажили їжу на Вічному вогні

Поліція Білої Церкви розшукує дівчат, які смажили їжу на Вічному вогні

Поліція міста Біла Церква просить допомогти розшукати дівчат, які 11 травня 2020 року смажили їжу на вічному вогні в парку Слави.

Про це йдеться на сторінці місцевої поліції у Facebook.

"У соціальній мережі Інтернет з'явилася інформація про те, що 11 травня 2020 року невідомі "готували їжу на вічному вогні в парку Слави". Автор повідомлення також стверджує, що молоді дівчата поводилися зухвало, на зауваження не реагували", – йдеться у повідомленні.

У поліції додають, що інформація зареєстрована до Єдиного обліку, а всіх, хто знає щось про цих осіб, чи стали свідками події, на правах анонімності просять повідомити за телефоном 102.

"Будьте свідомими, не зволікайте і одразу звертайтесь до поліції! Несвоєчасні звернення до поліції значно ускладнюють реагування на вчинені злочини та правопорушення, а також їх розкриття та затримання правопорушників", - додають в поліції.

Нагадаємо, що таке в Україні стається не вперше, так у 2016 році в Одесі біля пам'ятника Невідомому матросумолодики вирішили посмажити шашлики.

А в 2011 році троє молодиків принесли в київський парк Слави пательні й підсмажили яйця на знак протесту проти "беспрєдєлу влади й чиновників". 

А за півроку до того 21 грудня столична міліція затримала жительку Києва за підозрою в приготуванні яєчні та сосисок16 грудня на Вічному вогні в парку Слави. 

Источник материала
loader
loader