Екс-нардепа Микитася відправили під домашній арешт
Екс-нардепа Микитася відправили під домашній арешт

Екс-нардепа Микитася відправили під домашній арешт

Колишнього народного депутата і колишнього главу будівельної компанії "Укрбуд" Максима Микитася Вищий антикорупційний суд відправив під домашній арешт на два місяці, повідомляє прес-служба спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Слідчий суддя відмовив прокурору САП у застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 100 млн гривень, і застосував інший - цілодобовий домашній арешт", - зазначено в повідомленні.

Також Микитась тепер повинен прибувати до детективу, прокурора і суду по кожному вимогу, здати закордонний паспорт.

Прокурор має намір оскаржити рішення суду, оскільки змінити запобіжний захід, як пишуть ЗМІ, збиралися з-за порушення Микитасем припису суду про заборону на зустрічі з іншими фігурантами справи - він бачився з двома свідками. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування НГУ домовилася з забудовником "Укрбуд Девелопмент" про реалізацію будівельного проекту в центрі Києва (Печерськ) і про отримання в цьому житловому комплексі 50 квартир та 30 паркомісць.

Потім ці квартири були обміняні на квартири в іншому житловому комплексі біля ст. м "Бориспільська". Різниця в ринковій вартості, яка утворилася в результаті цієї міни, склала близько 81 млн грн.

На днях у "справу Микитася" з'явилися нові фігуранти з числа колишніх чиновників Міністерства оборони і Національної гвардії.

Источник материала
loader
loader