Чиновника Держагентства водних ресурсів судитимуть за хабар у 8 тисяч доларів
Чиновника Держагентства водних ресурсів судитимуть за хабар у 8 тисяч доларів

Чиновника Держагентства водних ресурсів судитимуть за хабар у 8 тисяч доларів

Чиновника Держагентства водних ресурсів звинувачують у хабарництві. За інформацією, заступник голови підприємства вимагав 8 тисяч доларів неправомірної вигоди.

Про це повідомляє пресслужба Спеціальної антикорупційної прокуратури.

"15 травня 2020 прокурором САП скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням заступника Голови Державного агентства водних ресурсів України в одержанні неправомірної вигоди, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України", – йдеться в повідомленні.

Якщо суд визнає його винним, чиновнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

ЗА ВИМАГАННЯ $8 ТИС. НЕПРАВОМІРНОЇ ВИГОДИ СУДИТИМУТЬ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ ДЕРЖАВНОГО АГЕНТСТВА ВОДНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ 15...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура Пʼятниця, 15 травня 2020 р.

Повідомляється, що вказаного високопосадовця було викрито у березні 2019 року на одержанні 8 тис. доларів неправомірної вигоди за забезпечення укладання договору щодо передачі приватному товариству водосховища площею 84 га, яке розташоване на території Київської області.

Досудове розслідування за цим фактом здійснювали детективи НАБУ.

Напередодні повідомлялося, що 15 травня в Харківській області поліцейські затримали ректора та проректора одного з вищих навчальних закладів за вимагання та отримання 300 тисяч гривень хабара.

Источник материала
loader
loader