У Греції відкрили понад 500 пляжів: тисячі людей вийшли на узбережжя
У Греції відкрили понад 500 пляжів: тисячі людей вийшли на узбережжя

У Греції відкрили понад 500 пляжів: тисячі людей вийшли на узбережжя

У Греції у суботу, 16 травня, дозволили роботу понад пів тисячі пляжів, які повинні працювати з дотриманням суворих заходів безпеки через пандемію коронавірусу.

Про це повідомляє видання Prothotema.

Серед обов'язкових заходів обмеження - це 40 осіб на тисячу квадратних метрів. Крім того, відстань між захисними парасольками має бути не менше чотирьох метрів, а між лежаками - не менше одного метра.

Повідомляється, що популярному пляжі Алімос на півдні від Афін люди стояли в черзі зі світанку, щоб мати змогу позагоряти. Крім того, на узбережжі утворилися затори, а тому автомобілі не могли доїхати до місця призначення. Тисячі людей прийшли на узбережжя. 

Коронавірус у Греції
Associated Press

Як повідомлялося, Греція відкриє туристичний сезон від 1 липня. Однак туристичний сектор підлаштовуватимуть під умови пандемії коронавірусу. У готелях мають забезпечити належну дистанцію, а персонал мають навчити реагувати в разі підозри в когось із відвідувачів коронавірусу. Відпочивальникам та працівникам мають робити на місці експрес-тести. Персоналу мають щодня вимірювати температуру, а жити вони мають в окремих кімнатах. 

Відео Послаблення карантину: які європейські країни уже дозволили подорожі

Перший місяць – без смертей від коронавірусу в Китаї. Нових інфікованих у країні – одиниці. Невелику кількість заражених фіксують і в Словенії, яка першою з країн ЄС заявила про завершення епідемії. І пообіцяла відкрити свої кордони. Хто з європейських держав уже дозволив вільні подорожі, а хто досі зберігає обмеження – Катерина Федорченко далі. Повні випуски дивіться на 1+1 video  

Послаблення карантину: які європейські країни уже дозволили подорожі
Источник материала
loader
loader