У Києві громадський транспорт запрацює у звичайному режимі з 22 травня, - Кличко
У Києві громадський транспорт запрацює у звичайному режимі з 22 травня, - Кличко

У Києві громадський транспорт запрацює у звичайному режимі з 22 травня, - Кличко

У Києві з 22 травня в планують розпочати другий етап послаблення карантину, що передбачає відновлення роботи громадського транспорту в звичайному режимі. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції. Трансляцію вів телеканал "112 Україна".

"Після 22 травня столиця, як і інші регіони країни, розпочне наступний етап послаблення обмежень. Зокрема, за дотримання регламентів і умов безпеки почнуть працювати: промислові ринки, великі магазини площею до 1 тис. квадратних метрів, спортзали та фітнес-центри, крім басейнів", - сказав Кличко в час онлайн-брифінгу.

Наразі поступово збільшується кількість одиниць рухомого складу і кількість маршрутів наземного громадського транспорту.

"Готовий Київ з 25 травня відновити й роботу метро. Ми чекаємо на відповідне рішення уряду", - наголосив Кличко.

Як повідомлялося, у Києві після 22 травня планують розпочати другий етап послаблення обмежувальних заходів, під час якого почнуть працювати спортзали та фітнесцентри, окрім басейнів. 

Торгові центри почнуть відкривати тільки після відновлення роботи метро і якщо покращиться епідемічна ситуація.

Нагадаємо, що у Києві в понеділок вранці утворилися величезні затори, попри обмеження в'їзду в місто для вантажівок. Крім цього, є складнощі з тим, щоб скористатися громадським транспортом. Так, в соцмережі потрапила фотографія величезної черги до зупинки транспорту на Троєщині на лівому березі.

Теги по теме
Киев эпидемия коронавируса
Источник материала
loader
loader