У Донецькій області зловмисники викрали учасника АТО та катували його
У Донецькій області зловмисники викрали учасника АТО та катували його

У Донецькій області зловмисники викрали учасника АТО та катували його

У Покровську Донецької області зловмисники викрали 21-річного учасника АТО на очах його рідних. Про це повідомляє поліція Донецької області

Подія сталася 15 травня. Зловмисники відвезли хлопця у невідомому напрямку, де зав'язали руки, ноги та очі скотчем. Після цього його почали катувати. Нападники хотіли, щоб учасник АТО вступив до кримінального угрупування. Відомо, що вони вже намагалися раніше завербувати хлопця, але не вийшло.

Після катувань зловмисники поклали чоловіка у багажник автомобіля та викинули його біля місця, де викрали. При цьому вони забрали всі гроші та ювелірні золоті вироби. 

Потерпілого госпіталізували з численними травмами, він у важкому стані. 

Правоохоронці затримали організатора нападу та трьох його спільників. Як виявилось, нападниками були жителі Покровська, які неодноразово були засуджені раніше, а дехто навіть мав по 5-6 судимостей. 

"Один із учасників групи – громадянин Азербайджану. Організатором злочину є 28-річний житель Покровська, який є обвинуваченим у вбивстві, вчиненому у 2018 році. Наразі справа перебуває на розгляді в суді", - йдеться у повідомленні.

У поліції відкрили кримінальні провадження за статтями "Розбій", "Викрадення людини" та "Катування". Зловмисникам загрожує до десяти років за ґратами.

Теги по теме
Донецкая область избиение
Источник материала
loader
loader