Журналіст розповів деталі підриву вантажівки на Донбасі, в якій загинув український військовий: оприлюднено фото
Журналіст розповів деталі підриву вантажівки на Донбасі, в якій загинув український військовий: оприлюднено фото

Журналіст розповів деталі підриву вантажівки на Донбасі, в якій загинув український військовий: оприлюднено фото

Вантажний автомобіль на Луганщині, в якому загинув український військовослужбовець, підірвався рано вранці 21 травня. Це сталося поблизу місця загибелі командира батальйону "Луганськ-1" Сергія Губанова. Внаслідок сьогоднішнього потужного вибуху травмувалися також п'ятеро бійців ООС.

Світлини вантажівки, в якій підірвався український захисник, у своєму Telegram-каналі опублікував кореспондент Андрій Цаплієнко

За попередньою версією, як зазначає журналіст, на шляху вантажівки терористивстановили протитанкову міну ТМ-62м. Водночас, на місці вибуху знайшли воронки та осколки від міни 120-мм калібру. Точні деталі інциденту наразі поки невідомі.

"У цій понівеченій автівці сьогодні на Луганщині загинув наш боєць. Ще п'ятеро поранені. Потужний вибух стався о четвертій ранку. За однією з версій, бойовики встановили на шляху машини протитанкову ТМ-62м. Втім, на місці вибуху є воронки та осколки від 120-мм міни. Може, обстріл? Проте, неподалік від цієї підірваної автівки вчора загинув на міні командир батальйону "Луганськ-1", - написав журналіст.

Нагадаємо, 20 травня поблизу селища Трьохізбенка Луганської області від осколкових поранень загинув командир батальйону "Луганськ-1" Сергій Губанов. 

Зазначимо, що Губанов був одним із міліціонерів, які 2014 року не зрадили присягу та не перейшли на бік терористів "ЛНР". Відтоді він служив у зоні АТО на Донбасі.  

Згодом стало відомо, що 21 травня збройні формування РФ на Донбасі обстріляли українські позиції з мінометів і вбили українського військового. Поранених п'ятьох військових доправили до лікувального закладу, де надали належну медичну допомогу. 

Відео Командир батальйону "Луганськ 1" загинув на фронті

У Луганській області загинув Сергій Губанов - командир батальйону "Луганськ 1". Троє бійців, що були з ним, зазнали тяжких осколкових поранень, їх ушпиталили. Тим часом на передовій один український воїн зазнав поранення. Під ворожим вогнем напередодні була чи не вся лінія розмежування. Більше про війну на Сході України

Командир батальйону "Луганськ 1" загинув на фронті
Источник материала
loader
loader