Мешканцям Буковини дозволили виїжджати за межі області
Мешканцям Буковини дозволили виїжджати за межі області

Мешканцям Буковини дозволили виїжджати за межі області

Обласна влада вирішила послабити карантинний режим в’їзду та виїзду.
Карантин 22 травня - де послаблюють карантин / УНІАН
Карантин 22 травня - де послаблюють карантин / УНІАН

У Чернівцях обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про відновлення міжобласного транспортного сполучення та дозвіл на проїзд приватного транспорту через блокпости, які розташовані на кордоні Чернівецької області з іншими регіонами.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації, таке рішення було ухвалене сьогодні на черговому засіданні комісії з ТЕБ та НС.

«Сьогодні, 22 травня, обласна комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення пом’якшити дію особливого режиму в’їзду та виїзду у Чернівецькій області», – зазначили у прес-центрі, додавши, що проїзд транспорту через карантинні блокпости буде дозволено від завтра, 23 травня.

Також в ОДА додали, що контрольно-пропускні пункти на кордонах області продовжать роботу до 25 травня «з метою моніторингу, контролю за переміщенням та інформування осіб в разі потреби».

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня у зв’язку з активним поширенням коронавірусної інфекції у Чернівецькій області почали діяти «карантинні» блокпости, які розташовані на кордоні з сусідніми областями. Зокрема, такі контрольно-пропускні пункти діють у селі Оршівці Кіцманського району, у Вижниці, в Новодністровську, в селі Атаки на Хотинщині та у селі Звенячин Заставнівського району.

Відповідна постанова передбачала заборону жителям Чернівецької області залишати межі свого регіону на період дії особливого режиму.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Источник материала
loader
loader