Кривавий розстріл у Житомирській області: стрілку оголошено підозру в умисному вбивстві
Кривавий розстріл у Житомирській області: стрілку оголошено підозру в умисному вбивстві

Кривавий розстріл у Житомирській області: стрілку оголошено підозру в умисному вбивстві

Орендарю ставка в Попільнянському районі Житомирської області, який із рушниці застрелив сімох людей, повідомили підозру у вчиненні умисного вбивства двох і більше осіб.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Як зазначається, йдеться про п.1.ч.2 ст. 115 КК України. Санкція статті передбачає від 10  до 15 років або карається довічним позбавленням волі, з можливою конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Орендаря водойми затримано, з місця інциденту вилучено знаряддя вбивства – мисливську рушницю. Причини конфлікту та обставини інциденту встановлюються.

Зазначимо, що завтра вранці, 23 травня, орієнтовно о 10:00, Корольовський суд Житомира обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, 22 травня близько 1:00 ночі у селі Новоселиця Попільнянського району біля приватних ставків місцевий мешканець, орендар водойми, під час конфліктної ситуації з відпочивальниками розстріляв сімох людей із рушниці.

Згодом поліція опублікувала фотоз місця розстрілу.  

За даними ЗМІ, серед загиблих у кривавій бійні в Житомирській області є чинні військові Національної гвардії України та київський волонтер. Згодом у Нацгвардії підтвердили інформацію про загибель одного із бійців.

Відео Резонансне вбивство у Житомирській області: за що чоловік розстріляв сімох АТОвців

Резонансне вбивство у Житомирській області - за що орендар ставка розстріляв сімох АТОвців, що спонукало професійного мисливця без жалю стріляти у сплячих людей з якими він напередодні мирно сидів за столом - ТСН знайшла можливі причини розправи.

Резонансне вбивство у Житомирській області: за що чоловік розстріляв сімох АТОвців
Источник материала
loader
loader