Мінкультури працює над вирішенням проблеми з фінансуванням Довженко-Центру
Мінкультури працює над вирішенням проблеми з фінансуванням Довженко-Центру

Мінкультури працює над вирішенням проблеми з фінансуванням Довженко-Центру

Раніше директор центру Іван Козленко заявив, що подав у відставку у зв'язку з припиненням бюджетного фінансування, яке призвело до банкрутства підприємства.
REUTERS
REUTERS

Міністерство культури та інформаційної політики працює над вирішенням проблеми з фінансуванням Національного центру Олександра Довженка.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі відомства.

"У зв'язку із секвестром державного бюджету та запровадженням обмежувальних заходів, ініційованими урядом у відповідь на поширення коронавірусної інфекції COVID-19, деякі показники діяльності центру та його фінансового стану погіршилися. Наразі МКІП активно співпрацює з Міністерством фінансів для того, щоб забезпечити центр належним фінансуванням з державного бюджету, що сприятиме відновленню повноцінної діяльності інституції", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що найближчим часом Мінфіну буде надіслано доопрацьований паспорт бюджетної програми “Державна підтримка кінематографії”.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 28 травня, директор Національного центру Олександра Довженка Іван Козленко заявив, що подав у відставку у зв'язку з припиненням бюджетного фінансування, яке призвело до банкрутства підприємства.

Згодом він повідомив, що у центрі проводять обшуки працівники поліції та Служби безпеки України. "Розслідують кримінальну справу за Актом ревізії ДАСУ (Державної аудиторської служби)", - заявив Козленко.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Источник материала
loader
loader