У Києві на вул. Дегтярівській під фурою провалився асфальт
У Києві на вул. Дегтярівській під фурою провалився асфальт

У Києві на вул. Дегтярівській під фурою провалився асфальт

У Києві, на вул. Дегтярівській, під фурою провалився асфальт, на місце очікують прибуття спецслужб. Про це повідомив кореспондент в ефірі "112 Україна".

"Ми очікуємо прибуття спецслужб, які будуть встановлювати причини та наслідки цього провалу. Поки додам, що на місце інциденту навіть не приїхала поліція. Сталося це близько 10:30. Це вулиця Дегтярівська, Шевченківський район", - повідомив кореспондент.

Водій вантажівки, з яким вдалося поговорити, повідомляє, що їхав повільно. Також він звернув увагу на те, що його фура була завантажена тільки на три тонни з десяти максимальних. Тобто, водій виключає, що цей провал стався внаслідок того, що фура була, наприклад, перевантажена.

Зазначено також, що зараз з ями досі йде вода.

Також зазначається, що проблемою залишається, як витягнути машину з цієї прірви. Тому після того, як приїде поліція, складуть протоколи, встановлять причини і слідства, перекриють воду і далі вже наступним завданням буде саме витягнути звідси машину.

Нагадаємо, вчора в Києві на вул. Предславинській трактор, який повинен був займатися ремонтом дороги, провалився під землю.
Також, в квітні на вулиці Вадима Гетьмана з-за аварії на інженерних мережах "Київводоканалу" провалилася частина дорожнього покриття на проїзній частині.

У березні в Шевченківському районі Києва на вулиці Володимирській просів асфальт. Дорога провалилася через пошкодження трубопроводу.

Теги по теме
Киев
Источник материала
loader
loader