На Полтавщині сталася смертельна ДТП за участі поліцейських
На Полтавщині сталася смертельна ДТП за участі поліцейських

На Полтавщині сталася смертельна ДТП за участі поліцейських

КИЇВ. 28 травня. УНН. Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув працівник поліції. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДБР.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочато за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, 28 травня близько 16:30 старший сержант Управління стратегічних розслідувань однієї із областей ДСР Нацполіції, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes Sprinter, на ділянці автодороги "Київ-Харків" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу після чого з’їхав у кювет.

Унаслідок цього автомобіль перевернувся, а пасажир автомобілю (теж поліцейський) від отриманих травм загинув на місці пригоди. Ще один правоохоронець і цивільна особа отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до місцевої лікарні.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Полтавської області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Теги по теме
полиция ДТП
Источник материала
loader
loader