В Україні виробництво солоної риби збільшилося на 20%
В Україні виробництво солоної риби збільшилося на 20%

В Україні виробництво солоної риби збільшилося на 20%

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства рибного господарства.

Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:.

філе рибне в'ялене, солоне чи у розсолі (крім копченого) — 573,2 т (+27,7%);.

риба в'ялена, сушена, солена чи несолена; риба солена, але не сушена; риба в розсолі (крім риби копченої, філе з риби, риб’ячих голів, хвостів та черевець) — 3 тис.

т (+3,2%);.

риба сушена і в’ялена — 1,2 тис.

т (+7,2%);.

лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе; крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) — 191,5 т (+24,4%);.

продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) — 1,1 тис.

т (+17,9%);.

продукти готові й консерви з сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) — 4,6 тис.

т (+0,1%);.

готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) — 858,3 т (+1,7%).

Варто зазначати, що також від початку року в Україні вироблено:.

філе рибне та м’ясо риби інше, свіжі чи охолоджені (включаючи плавці акул), перероблене або неперероблене на фарш — 631,1 т;.

риба морська заморожена нерозібрана — 2,9 тис.

оселедці солоні — 1,1 тис.

риба копчена (включаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося, оселедців та форелі, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) — 1 тис.

продукти готові й консерви з скумбрії, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) — 233 т;.

готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби) — 4,4 тис.

ікра інших риб — 811,1 т.

Источник материала
Поделиться сюжетом