Керівника вінницької поліції відсторонили від виконання обов'язків: причина
Керівника вінницької поліції відсторонили від виконання обов'язків: причина

Керівника вінницької поліції відсторонили від виконання обов'язків: причина

Керівництво Нацполіції ухвалило рішення відсторонити Юрія Педоса від виконання обов'язків начальника вінницької поліції. Разом з Педосом відсторонили і його заступника.

Причиною звільнень у МВС назвали "грубі недоліки та прорахунки". Про це повідомили у пресслужбі МВС.

"Причиною таких управлінських рішень стали грубі недоліки та прорахунки, допущені у службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів", – мовиться у повідомленні.

Зверніть увагу! За даними джерела "Української правди", частина із тих, хто влаштував перестрілку у Броварах – місцеві, частина – із Вінницької області.

Також у МВС додали, що на Київщині ввели план-перехоплення через перестрілку у Броварах.

Поліція Київської області проводить комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення та затримання учасників події. Наразі затримано 11 осіб. Двоє осіб постраждали. З вогнепальними пораненнями їх доставлено до лікарні,
– мовиться у повідомленні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 296 про хуліганство.

Стрілянина у Броварах: головне

  • 29 травня у Броварах сталася стрілянина між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, та нелегальними перевізниками. У ній взяли участь приблизно 100 людей.
  • Поліція затримала десятки людей, однак спецоперація ще триває. На місці події правоохоронці вилучили зброю.
  • Щонайменше троє людей поранені, їх госпіталізували. Під час одного з пострілів куля потрапила у вікно будинку, який розташований поруч.
  • Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав перестрілку відлунням корупції визначення квот перевізників та залученням банд у боротьбу за маршрути перевезень.
  • Журналіст Дмитро Гнап переконаний, що конфлікту можна було запобігти. Адже ще два дні тому місцеві жителі скаржилися на агресивну поведінку одного з перевізників.
Теги по теме
Новости Украины Киев полиция Винница Алена Захарова
Источник материала
loader
loader