У Twitter відреагували на жорсткий указ Трампа щодо соцмереж
У Twitter відреагували на жорсткий указ Трампа щодо соцмереж

У Twitter відреагували на жорсткий указ Трампа щодо соцмереж

У компанії Twitter прокоментували указ президента США Дональда Трампа щодо соцмереж назвавши його реакційним і політизованим. Відповідну заяву опубліковано на сторінці Twitter.

Як зазначило керівництво соцмережі, указ проти "цензури" у соцмережах загрожує майбутній свободі в інтернеті.

"Цей виконавчий указ відображає реакційний і політизований підхід до відповідного законодавства. Розділ 230 закону щодо порядності в ЗМІ захищає американські інновації та свободу вираження думок і спирається на демократичні цінності. Спроби в односторонньому порядку порушити його загрожують майбутньому онлайн-висловлювань та свободи в інтернеті", - йдеться в заяві компанії.

Нагадаємо, вчора, 27 травня, президент США на своїй сторінці в Twitter висловився з приводу фальсифікацій на президентських виборах у США – 2020. Після чого фахівці компанії Twitter залишили під постом Трампа посилання (маркування), яке відкриває користувачам список про нібито фейкові висловлювання Трампа.

У свою чергу американський президент звинуватив соцмережу Twitter у втручанні в президентські вибори в Сполучених Штатах, а також у цензурі по відношенню до Республіканської партії. Повідомлялося, що Трамп має намір запровадити контроль за соцмережами аж до їх блокування.

Теги по теме
Дональд Трамп
Источник материала
loader
loader