У Києві від 1 червня можуть закривати на вхід деякі станції метро: деталі
У Києві від 1 червня можуть закривати на вхід деякі станції метро: деталі

У Києві від 1 червня можуть закривати на вхід деякі станції метро: деталі

Метро у Києві від 1 червня можуть закривати на вхід, оскільки очікують збільшення пасажиропотоку. Обмеження мають допомогти уникнути масового скупчення на станціях, що сприятиме дотриманню дистанції в підземці.

Про це повідомила заступниця директора КП “Київський метрополітен” Наталія Макогон в ефірі каналу "Україна 24".

За її словами, у перший день відновлення роботи метро ним скористалися близько 310 тисяч пасажирів, але вже за кілька днів - 540 тисяч пасажирів. Тому, у разі значного збільшення пасажиропотоку у підземці мають намір запровадити обмеження, які зазвичай діють під час масових заходів. Зокрема, станція метро працюватиме на одну або двоє вхідних дверей замість трьох. 

"Ситуація моніториться у режимі реального часу, відповідно будемо відстежувати... Людей у метро стає більше. І ми готуємося до того, що на вихідних відкриється передмістя Києва (транспортне сполучення в області), і пасажирів буде ще більше... Відповідно, можуть бути обмеження на вхід у метро, щоб розтягнути пасажиропотік із можливістю дотримання соціальної дистанції", - сказала вона.

Нагадаємо, у рамках другого етапу послаблення карантину у Києві від 22 травня відновив роботу наземний громадський транспорт, а від 25 травня - запрацювало метро. Відновила роботу підземка також у Дніпрі та Харкові. Як минув перший день роботи метро після карантину, читайте за цим посиланням.

Відео ТСН інспектувала київську підземку в годину пік: чи побільшало люду в метро

Третій день роботи метро в Києві. Міська влада вже заявляє, що обмежуватиме кількість пасажирів, особливо у годину пік, адже їхня кількість, повертається до докарантинних показників. Саме у годину пік роботу київської підземки інспектувала ТСН.  

ТСН інспектувала київську підземку в годину пік: чи побільшало люду в метро
Источник материала
loader
loader