"Десна" перемогла "Колос" у першому після карантину матчі УПЛ
"Десна" перемогла "Колос" у першому після карантину матчі УПЛ

"Десна" перемогла "Колос" у першому після карантину матчі УПЛ

Чемпіонат України з футболу поновився після призупинення у березні через поширення коронавірусу. У матчі-відкритті 24-го туру української Прем'єр-ліги "Колос" із Ковалівки прийняв чернігівську "Десну".

Поєдинок відбувся без глядачів на "Оболонь-Арені" у Києві та завершився перемогою гостей з рахунком 2:0.

Усі найцікавіші події зустрічі розгорнулися у другому таймі. На 64-й хвилині перший гол в УПЛ після виходу з карантину забив Денис Фаворов - капітан чернігівської команди ударом головою замкнув навіс Андрія Тотовицького з лівого флангу.

"Колос" отримав чудовий шанс відігратися уже за чотири хвилини, коли ісландського нападника Арні Вільхамссона недозволеним прийомом зупинили у штрафному майданчику "Десни". Відповідальність бити пенальті взяв на себе капітан ковалівців Віталій Гавриш, але його постріл парирував Євген Паст.

Отримавши ще й психологічну перевагу, "Десна" довела справу до перемоги. На 84-й хвилині Єгор Картушов подвоїв перевагу команди Олександра Рябоконя, пробивши голкіпера суперників після скидки від Олександра Філіппова.

Таким чином, "Десна" набрала 46 балів і піднялася на третє місце в турнірній таблиці УПЛ, зрівнявшись за очками з "Динамо" та "Зорею". "Колос" замикає верхню шістку, маючи у своєму активі 26 балів.

У наступному турі Прем'єр-ліги чернігівці 6 червня приймуть "Шахтар", а "Колос" у цей же день на виїзді гратиме проти "Зорі".

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader