20 фото від пар, чиї весілля через карантин пройшли не так, як вони планували: милі світлини
20 фото від пар, чиї весілля через карантин пройшли не так, як вони планували: милі світлини

20 фото від пар, чиї весілля через карантин пройшли не так, як вони планували: милі світлини

Одруження – це важлива подія, яка завжди планується заздалегідь. Але карантин, безумовно, вніс свої зміни в те, як і де молодята сказали: "Так, я згодна/згоден". Безліч пар вирішили не переносити свої весілля та провели церемонії одруження у досить незвичній формі.

Видання Bored Panda зібрало кілька найкреативніших і правдивих фото з карантинних весіль, які доводять, що любов змушує світ вірити, що все буде добре.

Так, цьогорічна весна зруйнувала ідеальні плани не однієї закоханої пари. Проте молодята не засмучуються і таки влаштовують весільні церемонії.

Люди вигадують різні ідеї, як провести святкування та церемонію шлюбу: хтось це робить вдома, хтось в лікарні, а хтось – просто на вулиці без рідних та близьких.

До прикладу, в Україні на реєстрацію шлюбу дозволено приходити із мінімальною кількістю людей, а головними атрибутами та трендом весіль-2020 стали не тільки обручки, а й маски. Але шалені емоції, сльози радості та посмішки неможливо приховати навіть під масками.

Дивіться фото з незвичних весіль під час карантину:

Пара одружилася на власному газоні Якщо карантин руйнує весілля, то ви шукаєте пляж та імпровізуєте Букет з туалетного паперу на карантинному весіллі Ще одна пара відсвяткувала весілля на своїй кухні Друзі привітали молодят з весіллям у прямому ефірі Закохані в день весілля пройшлися перед будинком батьків, щоб ті могли їх побачити Весілля в центральному парку Син провів маму на церемонію через саморобний прохід вдома Церемонію на вулиці охочі слухали з балкону Весілля цієї пари пройшло просто перед під'їздом Весілля в масках під час карантину Теща організувала милий святковий стіл для молодят Бюджетне весілля з каблучками з Амазону Карантинне весілля в порожній церкві Пара була змушена провести церемонію одруження в лікарні Пара провела церемонію шлюбу через відеодзвінок в коридорі квартири Пандемія не може змусити людей відмовитися від одруження Пара сама організувала собі весілля без гостей Весілля без гостей та дотиків під час карантину
Теги по теме
Коронавирус Семья Мария Бондарь
Источник материала
loader
loader