На адмінмежі з анексованим Кримом викрали українського військового — ЗСУ
На адмінмежі з анексованим Кримом викрали українського військового — ЗСУ

На адмінмежі з анексованим Кримом викрали українського військового — ЗСУ

Зранку 30 травня в районі півострова Чонгар на адмінмежі з анексованим Кримом, під час несення служби на спостережному посту викрали українського військового.

Про це повідомила Військова служба правопорядку у Збройних Силах України.

У ЗСУ говорять, що близько п'ятої години ранку військовослужбовець зник. Після цього розпочалися пошукові заходи, які були безрезультатними. 

Військовослужбовець на телефонні дзвінки не відповідає, місцезнаходження його не відоме. За попередньою інформацію, військовослужбовця під час несення служби було викрадено. Неподалік спостережного посту були виявлені сліди боротьби з невідомими особами.
йдеться в повідомленні ВСП

Там додають, що військового продовжують шукати, а про зникнення вже повідомили правоохоронців.

Нагадаємо, контрольний пункт в'їзду-виїзду "Чонгар" на адміністративній межі з тимчасово окупованою Росією територією Автономної Республіки Крим збираються модернізувати  і забезпечено можливість зручного та швидкого отримання необхідних послуг українцями.

Відео Російська делегація в ООН спробувала переконати світ, що кримцям добре живеться в окупації

Переконати світ, що кримцям добре живеться в окупації - без репресій і масових переселень - спробувала російська делегація в ООН. Неформальні дебати з кримцями два місяці тому в штаб-квартирі організації провела Україна. Росія напередодні зробила спробу намалювати іншу дійсність.  

Источник материала
Поделиться сюжетом