Нардеп Шевченко заявив, що у "Слузі народу" незадоволені Аваковим. У фракції заперечують
Нардеп Шевченко заявив, що у "Слузі народу" незадоволені Аваковим. У фракції заперечують

Нардеп Шевченко заявив, що у "Слузі народу" незадоволені Аваковим. У фракції заперечують

Відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова вимагає фракція партії "Голос". Нардепи уважають, що реформа правоохоронних органів провалена і свідченням цього є останні резонансні справи: свавілля копів у Кагарлику, стрілянина у Броварах та вбивство 5-річного Кирила Тлявова, за яке ніхто не покараний, йдеться уТСН.12:00.

Позицію партії "Голос" з трибуни парламенту озвучилаІнна Совсун. Після виступу представниці від "Голосу", біля якої стояли депутати не тільки її фракції, нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко заявив, що і в "Слузі народу" відставку очільника МВС готові підтримати.

"Я зараз заявляю всій країні, всім громадянам, що у фракції "Слуга народу" практично всі депутати незадоволені роботою міністерства внутрішніх справ. Я вважаю, що цей безлад треба припиняти, набратися сили, перестати боятися і зробити правильне рішення – відправити Авакова у відставку", - зазначив Шевченко.

У фракції заявляють – це питання спільно всією фракцією не розглядалося, тому це може бути лише особистою думкою Шевченка.

"Я покликаюсь на засідання комітету, на якому розглядалося питання і точно не ставилось щодо відставки пана Авакова. Щодо заяви Шевченка – у нас не було обговорення у чаті, і я думаю, це його особиста позиція. Якщо подивитись детально на ситуацію, що склалась останнім часом, то навпаки міністерство проявило свою рішучість, ми побачили реакцію. Реакція міністерства, як на мене, була адекватною", - зауважила депутатка Ірина Верещук.

Відео Відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова вимагає фракція партії "Голос"

Відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова вимагає фракція партії "Голос". Нардепи вважають, що реформа правоохоронних органів провалена і свідченням цього є останні резонансні справи: свавілля копів у Кагарлику, стрілянина у Броварах та вбивство 5-річного Кирила Тлявова, за яке ніхто не покараний.  

Відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова вимагає фракція партії "Голос"

У четвер у Раді можуть ухвалити низку кадрових призначень, зокрема обрати очільників міністерств культурита екології.

Источник материала
loader
loader