Нестримні регіони на карантині: Курйозні новини України за останній тиждень
Нестримні регіони на карантині: Курйозні новини України за останній тиждень

Нестримні регіони на карантині: Курйозні новини України за останній тиждень

Смішні (і не дуже) новини українських регіонів за минулий тиждень в умовах карантину через коронавірус

***

У Чернівцях бабуся-зацепер прокотилася на сходах тролейбуса

У Чернівцях місцеві жителі помітили літню жінку, яка пересувалася на тролейбусі, причепившись до його сходів позаду.

Старенька, яка вирішила ізолюватися від інших пасажирів у незвичний спосіб, не мала спеціального пропуску на громадський транспорт, тому вдалася до радикального рішення.

Доїхати бабусі до місця призначення не судилося. Вже на найближчій зупинці водій громадського транспорту зняла пенсіонерку зі сходів.

***

У Тернопільській області миші з'їли 2700 вагонів зерна Держрезерву (принаймні так сказав радник МВС)

У Чорткові в Тернопільській області зникло 2700 вагонів зерна зі складу Держрезерву. Про це повідомив радник МВС Арсена Авакова Михайло Апостол у своєму Facebook-акаунті.

Майже 2700 вагонів зерна, яке мало б зберігатися у Держрезерві, з'їли миші. Так, Карл, саме миші. 

Сума збитків становить понад 800 млн грн. Це, за словами колишнього керівника Держрезерву Ярослава Погорілого, виявили під час аудиту.

"Ненажерливі миші дісталися також в структуру Держрезерву в Чорткові, що на Тернопільщині. Тут вони очистили склади зерна, яке б помістилося в понад 150 вагонів-зерновозів", - написав Апостол.

***

У Чернівцях комунальники заасфальтували зливові решітки перед зливою, а після того, як вулицю затопило, повернулися і відкопали 

У четвер чернівчани повідомили, що деякі зливові решітки на вулиці Руській, замість того, щоб почистити і підготувати до зливи, закатали асфальтом. Через таке дивне рішення комунальників вулицю затопило під час зливи.

Місцеві жителі звернулися до журналістів, щоб комунальники виправили свої нелогічні дії.

Вже наступного дня комунальники приїхали розбивати асфальт і відкопувати зливові решітки.

Цю б енергію - та на користь батьківщині.

***

Дніпрянку, яка викрала з церкви 3 кг золота, розшукав службовий пес з кличкою Біс

Скориставшись моментом, жінка проникла до Свято-Троїцького собору і сховалася. Коли закінчилася служба, вона забрала з ікони усі золоті прикраси, які храму пожертвували віряни.

Персні, ланцюжки, браслети та інші вироби, загальна вага яких була близько 3 кг, вона склала до рюкзака. Потім стала чекати моменту, щоб втекти.

Знайти зловмисницю поліцейським допомагав кінолог зі службовою собакою — бельгійською вівчаркою з кличкою Біс. За кілька хвилин пес "вивів" на жінку, яка весь цей час ховалася в підвальному приміщенні. Поруч з нею була і сумка із золотими виробами. Прикраси поліцейські вилучили, а 27-річну злодійку доправили до райвідділу. Виявилося, що жінка родом з Черкаської області.

***

На затопленій зливою одеській вулиці чоловік ловив рибу - відео

Источник материала
Поделиться сюжетом