У Запоріжжі в нелегальному дитсадку померла однорічна дитина
У Запоріжжі в нелегальному дитсадку померла однорічна дитина

У Запоріжжі в нелегальному дитсадку померла однорічна дитина

У Запоріжжі у нелегальному дитячому садочку померла однорічна дівчинка, яку батьки привели на перший тестовий день до трикімнатної квартири звичайного багатоповерхового будинку. Про це відомо з сюжету "ТСН".

Батьки вирішили віддати свою доньку віддати до ясельної групи дитячого садочку. Дівчинці було рік та два місяці. Для неї підшукали приватний дитсадок для дітей віком від року до двох.

Мама дівчинки згадує, що власниця надала їй відгуки інших батьків і ввечері після тестового дня вона планувала перевірити всі документи та скласти договір. Каже, що у звичайній трикімнатній кімнаті одночасно знаходилось 10 дітей.

Як з'ясувалося потім, дівчинку вкусила інша дитина від болю в неї почалась істерика, а згодом вона почала блювати. Вихователька вклала дитину у такому стані спати і та за кілька хвилин захлинулась.

Батькам передзвонили за кілька годин після того, як вони лишили дитину в закладі і повідомили, що вона не дихає. Приїхавши до будинку, вони побачили як інші батьки забирають своїх дітей додому. Швидку до їх приїзду ніхто не викликав.

Сусіди розповідають, що чули крик дитини поверхами нижче. Кажуть, що таке було не вперше і шкодують, що не пожалілися на жінку раніше. Деякі навіть додають, що дитячі візочки бачили і на наступний день після трагедії.

Загалом нелегальний заклад, зі слів сусідів, пропрацював кілька років. Одна доба в ньому коштувала батькам 200 грн. Сама вихователька на дзвінки не відповідає, хоча її авто припарковане біля під'їзду. У поліції каже, що жодного закладу не влаштовувала, з померлою дівчинкою сидіти не хотіла, але батьки її вмовили.

Теги по теме
Смерть Запорожье ребенок
Источник материала
loader
loader