Кличко відповів на пропозицію "Європейської солідарності" йти від політсили на вибори
Кличко відповів на пропозицію "Європейської солідарності" йти від політсили на вибори

Кличко відповів на пропозицію "Європейської солідарності" йти від політсили на вибори

Чинний мер Києва Віталій Кличко відхилив пропозицію "Європейської солідарністі" балотуватися на пост міського голови від цієї партії. 

Про це Кличко повідомив у своєму Telegram.

Мер подякував "Європейській солідарності" за пропозицію, але наголосив, що вже багато років він є лідером партії "УДАР" і висуватиметься на місцеві вибори саме від неї. Кличко написав, що поведе команду "УДАРу" на місцевих виборах.

"Я почитав у ЗМІ заяву партії "Європейська солідарність" про готовність висунути мою кандидатуру на посаду мера Києва. Хочу подякувати за таку пропозицію. Але зазначу, що я багато років є лідером політичної сили "УДАР", яка завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І висуватимусь в мери від партії "УДАР Віталія Кличка". А також поведу команду "УДАРУ" на місцеві вибори, зокрема - в Київраду", - заявив Кличко. 

Міський голова додав, що заради захисту інтересів місцевого самоврядування та громадян, його партія готова співпрацювати з усіма демократичними силами, які працюватимуть в майбутній міській раді над змінами в столиці.

Нагадаємо, 5 червня партія "Європейська солідарність" заявила, що готова висунути чинного мера Києва Віталія Кличка кандидатом на майбутніх виборах київського міського голови. У політсилі зауважили, що хочуть бачити Кличка на чолі списку партії на цих виборах.  

Сам Віталій Кличко раніше підтвердивсвій намір втретє балотуватися на посаду міського голови столиці. 

Відео "Слуга народу" йде на місцеві вибори, які відбудуться в Україні 25 жовтня 2020 року

Йти на місцеві вибори офіційно вирішили на позачерговому з’їзді "Слуги народу" в Києві. Уже найближчим часом президентська партія почне відбирати кандидатів у місцеві депутати. Перевагу віддаватимуть тим людям, які не були чиновниками до того і не мали доступу до розподілу місцевих бюджетів. Більше - у розділі Політика

"Слуга народу" йде на місцеві вибори, які відбудуться в Україні 25 жовтня 2020 року
Источник материала
loader
loader