У Закарпатській області посилюють контроль за дотриманням карантину
У Закарпатській області посилюють контроль за дотриманням карантину

У Закарпатській області посилюють контроль за дотриманням карантину

У Закарпатській області будуть ретельніше стежити за дотриманням карантину та обмежувальних заходів, щоб мінімізувати поширення нової коронавірусної інфекції COVID-19. Відповідне доручення отримали поліцейські, Держпродспоживслужба та органи місцевої влади.

Про це повідомив очільник ЗакарпатськоїОДА Олексій Петров у своєму Facebook.

Зокрема, посилено контроль за дотриманням карантину під час регулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом. Глава області дав доручення працівникам поліції перевіряти дотримання соціальної дистанції, носіння захисних масок водіями та пасажирами. Аналогічні вимоги стосуються закладів громадського харчування, магазинів та ринків.

Також в області посилять проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи про необхідність дотримання карантинних вимог серед місцевого населення. 

Місцеві ЗМІ пишуть, що нині область не полаблює карантин. Імовірна дата, це 9 червня. Саме тоді відбудеться засідання обласної комісії ТЕБНС, яка і розгляне перехід на третій етап послаблення карантину. 

Зазначимо, що станом на 5 червня у Закарпатській області зафіксовано 1 280 випадків коронавірусу. Водночас, 551 пацієнт вже одужав, а 28 - померло.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader