САП завершила розслідування у декларації Труханового
САП завершила розслідування у декларації Труханового

САП завершила розслідування у декларації Труханового

 

Прокурори САП і детективи НАБУ завершили досудове розслідування у справі стосовно мера Одеси Геннадія Труханова, підозрюваного в наданні недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік.

Про це сообщает пресс-служба САП, передає Цензор.НЕМАЄ.

За версією слідства, мер не вказав у декларації про майно та доходи, які належать його дружині. Зокрема, квартиру р. в Одесі, паркомісця, автомобіль, а також корпоративні права тощо. Загальна вартість незадекларованого майна досягає майже 16,3 млн гривень.

14 квітня 2020 року САП повідомила Труханова про подозрении за ст. 366-1 КК України.

Сьогодні матеріали справи відкрито підозрюваному та його захисникам. Після ознайомлення з матеріалами обвинувальний акт буде направлений до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, що у Вищому антикорупційному суді слухається ще дві справи про обвинувачення Одеського міського голови. Одна справа стосується декларування недостовірної інформації про доходи за 2015-2016 роки. Інша - за заволодіння коштами бюджету в сумі понад 92 млн гривень у результаті реалізації схеми придбання у власність приміщення адмінкорпусу колишнього заводу "Краян" - знаходиться на розгляді в Апеляційній палаті Антикорупційного суду.

Источник материала
loader
loader