На суд у справі MH17 не з'явився жоден з підозрюваних
На суд у справі MH17 не з'явився жоден з підозрюваних

На суд у справі MH17 не з'явився жоден з підозрюваних

На другу сесію судового процесу у справі про збитий над Донбасом літаку рейсу МН17 не з'явився жоден із чотирьох підозрюваних. Про це оголосив головуючий у процесі суддя Хендрік Стейнхаюс, передає "Європейська правда".

Статус обвинувачених мають троє громадян Росії: Сергій Дубинський, Ігор Гиркин і Олег Пулатов, а також громадянин України Леонід Харченко. Вони також були відсутні під час першого засідання у березні.

Пулатов представлений у процесі командою адвокатів, двоє з них знаходяться сьогодні на засіданні. З-за коронавіруса кількість людей у залі засідань обмежена, по два представника від сторони захисту і обвинувачення.

Суддя зазначив, що справа буде розглядатися за відсутності обвинувачених і всі представлені дані будуть стосуватися всіх чотирьох, якщо не буде окремо зазначено інше.

Зазначимо, що російського військового Пулатова, який в 2014 році був одним з керівників розвідки бойовиків на Донбасі, є Гаазька компанія Sjöcrona van Stigt в особі адвокатів Бодевайна ван Ейка і Сабіне тен Дусхате. Також їм буде допомагати російський юрист Олена Кутина, проте росіянка за нідерландському законодавством не має права виступати в суді.

Теги по теме
MH17
Источник материала
loader
loader