Спалах коронавірусу на Тернопільщині стався після гучної вечірки бізнесмена
Спалах коронавірусу на Тернопільщині стався після гучної вечірки бізнесмена

Спалах коронавірусу на Тернопільщині стався після гучної вечірки бізнесмена

Спалах коронавірусу, який стався у Великогаївській ОТГ Тернопільcької області, розслідують правоохоронці.

Коронавірусну інфекцію у селах Заств‘є, Баворів, Прошова, Дичків зафіксували на початку червня. Загалом було підтверджено 28 випадків.

Незадовго до цього у селі Баворів місцевий бізнесмен влаштував гучне святкування свого дня народження. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

"Співробітники Тернопільського відділення поліції отримали інформацію, що 22 травня у селі Баворів місцевий підприємець гучно святкував свій день народження, куди були запрошені шістдесят гостей. Дійство відбувалося в орендованому приміщенні їдальні. На той час, згідно карантинних норм,  проводити такі заходи було заборонено", - повідомляють правоохоронці і додають, що наразі встановлюють, чи пов'язаний сплеск захворюваності із цим святкуванням.

Відомості внесено до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. За фактом події проводиться перевірка.

Своєю чергою Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом повідомляє, що станом на ранок 11 червня в регіоні підтверджено 1349 випадків інфікування коронавірусом.

За добу ця цифра збільшилася на 35 осіб.  995 людей вже успішно подолали COVID-19, а 26, на жаль, померли.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у трьох областях України за добу не виявили жодного нового інфікованого коронавірусом

Источник материала
loader
loader