"Зоря" – "Динамо": Сьогодні відбудеться матч чемпіонату України
"Зоря" – "Динамо": Сьогодні відбудеться матч чемпіонату України

"Зоря" – "Динамо": Сьогодні відбудеться матч чемпіонату України

"Зоря" – "Динамо". Обидві команди ведуть активну боротьбу за друге місце в турнірній таблиці. Онлайн-трансляція матчу "Зоря" – "Динамо" розпочнеться на 112.ua в 16:30, а дивитися поєдинок можна на каналі 2+2.

13 червня, 17:00
Запоріжжя, "Славутич-Арена"
Чемпіонат України 26-й тур
"Зоря" – "Динамо"

Перед початком 26-го туру "Динамо" поступається "Зорі" в особистих зустрічах, так що, їм потрібна перемога. 

1. "Шахтар" – 65 очок
2. "Зоря" – 49
3. "Динамо" – 49
4. "Десна" – 46
5. "Олександрія" – 43
6. "Колос" – 26

У минулому турі обидві команди виграло свої матчі. "Зоря" у важкому поєдинку мінімально обіграла "Колос". А "Динамо" влаштувало теплий прийом "Олександрії" в Києві, де відвантажило у ворота суперника п'ять м'ячів. Подібної прудкості від киян ніхто не чекав, тому матч із "Зорею" може стати показовим. На тлі донецького "Шахтаря" "Динамо" місцями виглядало непогано, але лише невелику частину часу матчу. Крім цього, сьогодні разом з командою готується вже зіграти Віктор Циганков та віце-чемпіон світу Піваріч. 

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник:

"Матч з „Динамо" буде важливим, але не вирішальним. У нас ще буде сім ігор. Зрозуміло, що психологічна складова може зіграти свою роль. Але це гра — не вирішальна при будь-якому результаті. Команди будуть боротися за будь-яких обставин. „Динамо" напередодні крупно обіграло „Олександрію". Цим і славиться Київ. У „Динамо" всі добротні гравці, вони показали хорошу гру в попередньому турі. Але ми дивимося на себе".

Особисті зустрічі:

72 матчі зіграли між собою клуби. У Києва 44 перемоги, у "Зорі" – 7. Але в цьому сезоні перевага у "Зорі". Спочатку була нічия 2:2, а після перемога в Києві 2:1.

Прогноз 112.ua: 3:1

Теги по теме
футбол чемпионат Украины
Источник материала
loader
loader