ДПСУ розповіли, скільки людей стоять у черзі на КПП "Шегині"
ДПСУ розповіли, скільки людей стоять у черзі на КПП "Шегині"

ДПСУ розповіли, скільки людей стоять у черзі на КПП "Шегині"

Станом на 11 ранку в пункті пропуску "Шегині" у Львівській області стоїть черга із близько чотирьох сотень осіб. Усі вони очікують на перетин кордону з Польщею.

Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

”Люди в черзі скаржаться, що час очікування становить до 10 годин без умов дотримання соціальної дистанції та без можливості вирішення елементарних санітарно-гігієнічних проблем”, - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що завтра об 11:00 в пункті пропуску ”Шегині” відбудеться брифінг за участю керівництва Мостиського прикордонного загону щодо ситуації, яка склалася.

На контрольному пункті пропуску "Шегині" на українсько-польському кордоні у Львівській області меншають черги. У п’ятницю, 12 червня, на перетин кордону чекали в рази менше людей, ніж у четвер. Тоді скупчення було рекордним за час карантину - більше пів тисячі людей.

Відео На пункті пропуску "Шегині" у Львівській області меншають черги

Черги на пункті пропуску "Шегині" у Львівській області меншають. На перетин кордону очікують у рази менше людей, ніж учора. Тоді скупчення було рекордним за час карантину - більше півтисячі душ. За скільки часу сьогодні можна перетнути кордон та чи може знову утворитися тиснява на "Шегинях" – у сюжеті.

На пункті пропуску "Шегині" у Львівській області меншають черги
Источник материала
loader
loader