19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Суд поновив на посаді звільненого президента заводу "Антонов"
Суд поновив на посаді звільненого президента заводу "Антонов"

Суд поновив на посаді звільненого президента заводу "Антонов"

Окружний адміністративний суд Києва зупинив дію рішення гендиректора концерну "Укроборонпром" Айвараса Абромавичуса від 9 червня 2020 року про звільнення президента ДП "Антонов" Олександра Донця. 

Про це повідомили сьогодні, 15 червня, у пресслужбі юридичної фірми "Ілляшев та Партнери", що представляє інтереси заводу "Антонов".

"Суд задовольнив клопотання О.Донця за його позовом щодо незаконності наказу Айвараса Абромавичуса. Також суд заборонив здійснювати будь-які дії щодо зміни даних про президента ДП "Антонов" у Державному реєстрі, у тому числі виключати з держреєстру відомості про те, що Олександр Донець є керівником держпідприємства", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі додали, що згідно з Кодексом адміністративного судочинства, ухвала суду набрала законної сили негайно з моменту її винесення, тобто Донець наразі є єдиним законним керівником заводу "Антонов".

Нагадаємо, 9 червня, державний концерн "Укроборонпром"ухвалив рішенняпро припинення повноважень президента підприємства ДП "Антонов" Олександра Донця. В Укроборонпромі пояснили своє рішення незадовільною роботою менеджменту.

Того ж дня працівники державного підприємства "Антонов" під час обідньої перерви протестували через можливе розформування підприємства та рішення концерну "Укроборонпром" щодо звільнення Донця.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны