Чотири адвоката Ембер Герд відмовилися працювати з нею в справі проти Джонні Деппа
Чотири адвоката Ембер Герд відмовилися працювати з нею в справі проти Джонні Деппа

Чотири адвоката Ембер Герд відмовилися працювати з нею в справі проти Джонні Деппа

Відома американська акторка Ембер Герд втратила своїх адвокатів, які мали захищати її у справі про наклеп, ініційовану Джонні Деппом.

34-річна зірка "Аквамена", яка нещодавно втратила матір, залишилась одразу і без чотирьох адвокатів, які відмовилися захищати її в справі проти ексчоловіка.

Як повідомляє видання The Blast, посилаючись на юридичні документи, адвокати Роберта Каплан, Джон Куїнн, Джулі Фінк і Девід Брук офіційно відмовилися продовжувати захист акторки. Свою відставку адвокати пояснили дорогою логістикою під час пандемії коронавируса, оскільки їм доводилося регулярно літати з Нью-Йорка в Вірджинію.

Ми віримо Ембер і віримо в неї. Пишаємося бути її адвокатами. За дивних і несподіваних обставин, з якими зіткнувся світ через пандемію, коли подорожі і логістика стали дорожчими, ми розуміємо рішення передати справу місцевому судовому адвокату, що перебуає в Вірджинії
йдеться в заяві адвокатів

Однак представники Деппа вважають, що Роберта Каплан, яка є однією із засновниць руху Time's Up, припинила співпрацю з Герд, оскільки переконалася, що актриса брехала про пережите насильство.

Адвокати міс Герд, один з яких був співзасновником Фонду правового захисту Time's Up, мабуть, відхрещуються від її шахрайств. Ми маємо намір з'ясувати, чому це відбулося
заявив представник Деппа

Так, зазначається, що продовжувати справу акторки буде адвокатка штату Вірджинія Елейн Бредехофт.

Нагадаємо, познайомившись під час знімань кінострічки "Ромовий щоденник" знаменитостям Джонні Деппу та Ембер Герд пророчили міцні стосунки. У лютому 2015 року зіркова пара зіграла весілля, а через 15 місяців Герд подала на розлучення і звинуватила чоловіка у домашньому насильстві.

Однак сам Депп досі заперечує цю інформацію, стверджуючи, що Ембер ніколи не бив. Актор навіть подав позов про наклеп, щоб довести, що всі звинувачення в домашньому насильстві, висунуті Ембер проти нього, засновані на брехні.

Якщо представникам актора вдасться це довести, їй загрожує до трьох років в'язниці.

Источник материала
loader
loader