Якими є наслідки масової вирубки лісів: фото "лисих" Карпат
Якими є наслідки масової вирубки лісів: фото "лисих" Карпат

Якими є наслідки масової вирубки лісів: фото "лисих" Карпат

Обсяги незаконних вирубок в Україні за рік зросли у 7 разів. Тепер вони становлять майже 120 тисяч кубометрів. У мережі з’явилися фото наслідків вирубки лісів – вони неприємно вражають.

У Всесвітній день боротьби з опустелюванням та посухою у фейсбуці Dronarium оприлюднили фото наслідків масової вирубки лісів у Карпатах.

 

Карпати давно вже освоюють заповзятливі шлунки без страху і совісті. Карпати, які лисіють з неймовірною швидкістю, – йдеться у повідомленні.

Там також зазначили, що за один рік обсяги незаконних рубок в Україні зросли в сім разів та наразі сягнули майже 120 тисяч кубометрів.

Як виглядають Карати після вирубки лісів: Фото Dronarium Ukraine

Якими є наслідки масової вирубки лісів: фото "лисих" Карпат - Фото 1 Якими є наслідки масової вирубки лісів: фото "лисих" Карпат - Фото 2 Якими є наслідки масової вирубки лісів: фото "лисих" Карпат - Фото 3 Якими є наслідки масової вирубки лісів: фото "лисих" Карпат - Фото 4 Якими є наслідки масової вирубки лісів: фото "лисих" Карпат - Фото 5 Якими є наслідки масової вирубки лісів: фото "лисих" Карпат - Фото 6

Масова вирубка лісів в Україні: що відомо

  • Тотальна вирубка лісів в Україні – давня проблема, однаку щороку її масштаби лише зростають.
  • Найбільше страждають Карпати, ліси в Житомирській, Рівненській та Волинській областях.
  • Вирубка має згубний вплив на екологію.
  • Наприкінці 2019 року Верховна Рада прийняла закон, яким передбачена заборона на суцільну вирубку лісів в Карпатах. Однак його критикують, мовляв документ насправді спрощує рубку деревини.
Теги по теме
Новости Украины Экология Карпаты Наталия Пристанская
Источник материала
loader
loader